Kogemused e-poodidega, vol 4: GAP

GAPi e-poodi piilusin ma juba eelmine aasta, seal olid nii lahedad asjad ja pidevalt oli plaanis tellida, aga kuidagi ma kunagi selle vormistamiseni ei jõudnud. Nüüd mõned nädalad tagasi, kui erinevatest e-poodidest hakkasin siis beebile asju otsima, tuli jälle GAP meelde ja viskasin sinna pilgu peale.

See pilguheit lõppes 4!!! järjestikuse tellimusega. GAPis on pea pidevalt igasugused kampaaniad sooduskoodidega, esialgu oli kampaania, kus täishinnaga asjad olid vist -30-35%, tellisin beebile ühe nunnu kampsuni ja papude komplekti, ühed mustriga teksad, sokikesed ja teki. Tellimuse tegime nädala lõpus ja järgmise nädala laupäeva hommikul oli kuller pakkidega ukse taga. Miks pakkiDEGA? Sest vahepeal jõudsin ma teha veel ühe tellimuse, kuna mõned asjad jäid nö kripeldama, seega olid teises pakis veel siis talvekombe (sulekas) ja üks mütsike.
Asjad käes, läks paar päeva kui tuli uus soodukas – sel korral siis oli -25% ale juba isegi allahinnatud asjadele. Oh happy day! Suundusin jälle asju korvi laduma – tellitud said JJ-le lühikesed püksid, pusa ja beebile kootud puuvillane toakombe, retuuside 2 pakk ja mütside 2 pakk. See pakk tuli kauem – ca 1,5 nädalat (ilmselt mängis rolli, et selle soodukate soodukaga oli tellimusi ka rohkem, sest asjad kadusid ikka minutitega).
Ja no ei jäänud see kolmas tellimus ilma neljandata, aga sellega on lugu jamam – sest esialgu jõudis meie pakike Eesti asemel Hispaaniasse (see eksitus on isegi üsna levinud, sest riigikoodid, mis on pakkidel on meil sarnased ET vs ES ja kui see valesti peale saab, siis ongi nii, et su pakk võtab kohale jõudmise asemel hoopis Hispaanias päikest) ja nüüd siis andis GAP teada, et pakk on täitsa kadunud ja meie tellimusele kulunud raha kantakse meile tagasi. Asjadest on muidugi kahju, aga nende klienditeenindus on igati asjalik, alati püütakse abiks olla ja kirjad saavad vähemalt päeva jooksul ka alati vastuse.
Seega, kuigi meil nüüd selle viimase pakiga on väike jama, ei kiirusta ma negatiivsete mõtetega, sest no kõik ülejäänud kraam on kenasti kohal.
Saatmiskulu on Eestisse muidu 4.99€, aga kui tellimus on üle 50€, siis tasuta. Pakk tuuakse koju kätte 🙂

GAP-i puhul tasub sel lehel regulaarselt silma peal hoida, sest neil on tihti mingi kampaania käimas, siiani on kõige väiksem allahindlus, mida näinud olen, olnud -20% ja kõige suurem -40%, seega kui natuke passida, siis võib oma välja valitud kraami saada vägagi soodsalt. Lisaks on neil ka pidevalt olemas allahindluse sektsioon, kus toredaid asju  pakkumises – näiteks ma tellisin meil beebile juba talvekombe, mis originaalis maksis 64.95€ ja meie maksime 25€, mu meelest täitsa hästi 🙂

Suuruste osas ma ütleks, et vastavad suht täpselt numbrile, võrdlesin näiteks GAPi number 62 retuuse  Lindexi retuusidega ja olid kõik üsna ühte mõõtu. Asjad on minu meelest hea kvaliteediga, mõnusast materjalist, ilusate värvide ja mustritega. Ka GAPis on on olemas näiteks bodyde multipakke, samuti retuuside 2pakke, hinnad on pisut krõbedamad kui H&M, aga kes vaheldust otsib, siis igati hea valik. Meil olid beebina JJ-l ka paar GAPi body kasutuses ja need pidasid igati eeskujulikult vastu, küll aga on seal palju bodysid “ümbrik” kaelusega, mis suuremale lapsele selga pannes võivad kippuda välja venima, seega neid endale liiga palju ma kokku ei kuhjaks. Õnneks on muidugi valikus ka trukkidega kinnituva kaelusega bodysid.

Valikut on seal päris piisavalt, nii beebidele kui ka juba suurematele lastele, hetkel on teemaks muidugi pigem suvised riided (eriti ilusad on igasugu armsad suvekleidid tüdrukutele), aga usun, et ega sügis-talvinegi kraam end kaua oodata ei lase.

Kas ma telliks GAP-ist veel? Vastus on: jah! (tegelikult läks juba selle postituse kirjutamise ajal teele ka viies tellimus)

Minu hinnang: 
e-poe ülesehitus, kasutusmugavus: 5 (saab nii suuruste kui stiilide järgi otsida ja valikut kitsendada, kõik üsna loogiline).
kaubavalik: 5 (kuigi suurte soodukatega on suuruste valik väiksem)
maksmine: 5
saatmine – mugavus, kiirus: 3 (tahaks ju panna 5, aga hetkel tuleb 3)
Kokku: 4,5

Ja siin mõned pildid saabunud kraamist:

gap1

Mõnus tekk beebile – ühelt poolt pehme teksa ja teiselt poolt tavaline mõnus puuvill, suurus ka mõistlik, saab panna nii beebile alla kui ka peale

gap2

gap3

Puuvillane kootud kombe ja sokikesed. See kombe on ka üks võimalikke variante, millega beebi haiglast koju tuua.

IMG_0202

gap4

Võrratult armas kollane kampsun ja papud, mis olid pakendatud eriti toredasse kinkekarpi

FullSizeRender-25

JJ-le suveks lühikesed püksid ja imepehme pusa

gap5.jpg

Suletäitega talvekombe, mida saab kasutada nii kottkombena kui ka jalad eraldada. Lisaks ka üks “pidupäeva” mütsike

Siit saad lugeda kogemustest teiste e-poodidega:
vol1 – Lindex
vol2 – Next
vol3 – H&M

Ükski selle sarja postitus ei olnud sponsoreeritud.

5 thoughts on “Kogemused e-poodidega, vol 4: GAP

  1. Mulle muidu ka Gap meeldib, aga ühes asjas olen küll natukene pettunud: selles samuses pingviiniga kombes. Venis väga kiiresti kuidagi umbmääraselt välja 😦 Samas ei tähenda see mõistagi, et kõikidel teistel peaks sama juhtuma, nii et loodan, et teil vähe parem partii!

    Üldiselt on aga Gap väga mõnus 🙂

    Like

    • Noh, ma lohutan end, et ilmselt seda kaua kanda ka ei saa 😀
      Ja tõenäoliselt käsipesu (milleks olen enda ka juba ettevalmistanud, sest kogu meie siidi-villa kollektsioon samuti käsipesu). Aga ma JJ riietega, mis ta kannab, olen ka rahul, ta nii peenike ja nt hästi istuvaid pükse raske leida.

      Like

  2. Meil oli esimene kombe ka BabyGap-i oma. Ema tõi inglismaalt kaasa, mina nägin seda alles haiglas enne koju minekut. Aga tõeliselt-tõeliselt mõnus fliisist seest karvane kombe oli ja ideaalne kevad-sügiseseks perioodiks. Samamoodi käis kottkombeks ja tavaliseks kombekaks. 🙂

    Like

  3. Tore jah, et Gapist saab juba aastaid ka Euroopasse tellida. Avastasin selle poe aastal 2007 USA-st. Ostsin igasuguseid tooteid kaasa, ja kui üht asja vajalikus suuruses polnud, ütles teenindaja – aga netist saab ka tellida. Seepärast ei hakanud kohapeal teise poodi tormama. Kodus selgus muidugi, et jaa, saab netist tellida küll… USA-sse;) Nii et esimese asjana kirjutasin neile, et olge kenad, tehke Euroopa leht ka – see turg teil täiesti vallutamata. Ja ei läinudki kaua aega, kuni e-pood olemas;)

    Like

Leave a comment