Kolm varianti ühest bataadist

JJ on väga hea meelega söönud Good Gouti bataadipüreed (muideks, septembrini on Prismades need GG püreed allahindlusega), nüüd mõtlesin, et teeks siis ise ka bataadist midagi. Kuna meie ostetud bataat oli üsna suur, siis otsustasin, et proovin seda teha kolme moodi.

Üks osa bataadist sai meile endile snäkiks – viilutasin selle osa võimalikult õhukesteks laastudeks, ladusin küpsetuspaberiga ahjuplaadile, piserdasin peale (mahedat)oliiviõli ja veidi soola.

bataat1

Ülejäänud bataat läks ahju kangideks lõigutuna, lisasin ka veidi oliiviõli.
Ahjust välja võttes jagasin selle osa siis kaheks – kangid, mis lähevad Jensile näputoiduna maitsmiseks ning kangid, mille pressisin kahvli ja sõelaga püreeks (kuna JJ saab tükkidega juba päris hästi hakkama, siis edaspidi sõela ei kasuta).

Ahi oli 200kraadi juures ja küpsetusaega ma ausalt ei vaadanudki – peab jälgima, et laastud saaksid krõmpsud ja et kangid läheksid pehmeks.

11780559_10153032718715098_310759627_n

Niisiis, valmistada oli lihtne, aega palju ei kulunud ja tulemus sai maitsev – win!

JJ lemmikuks oli täna näputoit

JJ lemmikuks oli täna näputoit

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s